Kirjoitettu

Kutsu Tampiirin syyskokoukseen ke 21.11. klo 17

Tervetuloa Tampiirin syyskokoukseen keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.00! Kokous pidetään Tamyn pienemmässä kokoushuoneella (akvaario) (Yliopistonkatu 60 A, 2. kerros, esteetön tila). Syyskokouksessa käsitellään mm. vuoden 2019 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, päätetään jäsenmaksuista ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2019. Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita niin yhdistyksen olemassa olevat jäsenet kuin kaikki uudet Tampiirin toiminnasta kiinnostuneetkin. Etsimme uusia aktiiveja mukaan toimintaan, ja jo pienellä panoksella voit olla iso apu yhdistyksen toiminnalle. (Erityisesti hakusessa on uusi taloudenhoitaja, lisätietoja pestistä viestin lopussa.) Aktiivina toimiminen ei edellytä Tampereen yliopiston opiskelijastatusta.

Ilmoittauduthan maanantaihin 19.11. mennessä osoitteeseen ruokapiiri[at]uta.fi. Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävät materiaalit lähetetään ilmoittautuneille etukäteen tutustuttavaksi sähköpostilla.

Tampiiri etsii vuodelle 2019 uutta taloudenhoitajaa. Tampiirin talouden pyörittäminen ei ole kovin monimutkaista, mutta tehtävät, kuten tilinpäätöksen ja talousarvion laadinta sekä talouden seuraaminen pitkin toimintakautta, tarjoavat mukavasti kokemusta aiheesta kiinnostuneelle.Tehtävään saa perusteellisen perehdytyksen edelliseltä taloudenhoitajalta. Jos kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä saa ottamalla yhteyttä osoitteeseen ruokapiiri[at]uta.fi.