Kirjoitettu

Tampiirin syyskokous ke 22.11.2017 klo 17

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11. klo 17:00 Tamyn kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 60 A, 2 krs., esteetön tila).

Syyskokouksessa käsitellään mm. vuoden 2018 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, päätetään jäsenmaksusta ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2018.

Mukaan kaivataan nyt kipeästi uusia aktiiveja, jotta ruokapiiritoiminta voi jatkua. Jo pienellä panoksella voit olla iso apu yhdistyksen toiminnalle. Aktiivina toimiminen ei edellytä Tampereen yliopiston opiskelijastatusta.

Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita niin yhdistyksen olemassa olevat jäsenet kuin kaikki uudet Tampiirin toiminnasta kiinnostuneetkin. Jäseniä kannustetaan tulemaan paikalle, vaikka pesti hallituksessa ei kiinnostaisikaan. Kokouksessa on tarjolla maukkaita luomuherkkuja.

Tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittauduthan maanantaihin 20.11. mennessä osoitteeseen ruokapiiri@uta.fi. Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävät materiaalit lähetetään ilmoittautuneille etukäteen tutustuttavaksi sähköpostilla.

Tervetuloa!