Kirjoitettu

Tule päättämään yhdistyksen jatkosta! Tampiirin syyskokous to 21.11. klo 17 alkaen

Hei kaikki!

 Yhdistyksen syyskokous järjestetään torstaina 21.11. klo 17:00 Tampereen yliopistolla Y-kampuksella (Kalevantie 4, päätalo, 0A-käytävä, esteetön tila). Tila on aivan vastapäätä noutopäivien järjestämispaikkaa.

Syyskokouksessa käsitellään mm. vuoden 2020 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, päätetään jäsenmaksusta ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2020.

Mukaan kaivataan nyt kipeästi uusia aktiiveja, jotta ruokapiiritoiminta voi jatkua. Jo pienellä panoksella voit olla iso apu yhdistyksen toiminnalle. Aktiivina toimiminen ei edellytä Tampereen yliopiston opiskelijastatusta.

Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita niin yhdistyksen olemassa olevat jäsenet kuin kaikki uudet Tampiirin toiminnasta kiinnostuneetkin. Jäseniä kannustetaan tulemaan paikalle, vaikka pesti hallituksessa ei kiinnostaisikaan. Mikäli uutta hallitusta ei saada muodostettua, äänestetään kokouksessa yhdistyksen lakkauttamisesta.

Kokoustarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittauduthan tiistaihin 19.11. mennessä yhdistyksen sihteerille osoitteeseen ruokapiiri (at) uta.fi. Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävät materiaalit lähetetään ilmoittautuneille etukäteen tutustuttavaksi sähköpostilla.

Tervetuloa!