Kombucha – Strong Ginger

2,40 

Kellaripanimon Kombucha Strong Ginger, 330ml.

Saatavilla noutopäivissä irtomyyntituotteena. Ei ennakkotilauksia, kiitos.

 

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Raaka-aineet: vesi, sokeri, Chun Mee vihreä tee, inkivääri, kombucha-viljelmä.

Kombucha on käymismenetelmän avulla valmistettu juoma, jolla on yli 2000-vuotinen historia. Luontaisen käymismenetelmän avulla juomaan muodostuu orgaanisia happoja, entsyymeitä ja esim. b-ryhmän vitamiineja. Juomaan on mahdollista muodostua vähäinen määrä (<1.2%) alkoholia, ja siksi se ei sovellu henkilöille, joille pienikin määrä alkoholia voisi olla haitallista. Juoma muistuttaa hapokkuudeltaan ja kuplivuudeltaan siideriä tai lonkeroa, ja sopii hienosti vaihtoehtoiseksi seurajuomaksi erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Kombuchassa on sokeria vähemmän kuin mehuissa ja virvoitusjuomissa.

Tuote on pastöroimaton ja kombucha-erien välillä saattaa esiintyä luontaista vaihtelua makeuden ja hapokkuuden suhteen. Juomassa saattaa olla runsaasti kombucha-viljelmän tai makuaineiden sakkaa pohjalla, ja tämän voi nauttia juoman mukana.

Kellaripanimon kombucha on luomu-sertifioitu (FI-EKO-201). Kellaripanimo on ensimmäinen suomalainen kombuchan valmistaja. Yritys toimii Keuruulla, jossa se työllistää paikallisyhteisön, Keuruun Ekokylän, jäseniä. Lisätietoja: www.kellaripanimo.fi.

Kombucha is a fermented bubbly beverage made with water, sugar, green tea, black tea, and kombucha culture. It is a healthy alternative for many other drinks, but note that due to the fermentation process it may contain some (<1.2%) alcohol.