Spelt hiivaleipäjauho / Spelt Yeast Bread Flour

1,65 

Hiivaleipäjauho sopii monenlaiseen leivontaan, kuten leipään, sämpylöihin, pizza- ja piirakkapohjiin, lettuihin, pannukakkuun, pullaan, pikkuleipiin ja kastikkeisiin.

Spelt is a tasty and highly nutritious indigenous grain. Spelt Yeast Bread Flour is suitable for many kinds of baking, such as bread, rolls, pizza and pie dough, crepes, pancake, buns, cookies and sauces.

Tuotteet tilattavissa vain tilauskausien aikana ja noudettavissa ainoastaan noutopäivinä Tampereen yliopistolta

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Spelt-hiivaleipäjauho on tehty jyvän kuoren ja ydinosan välisestä jauhokerroksesta. Se sopii monenlaiseen leivontaan, kuten leipään, sämpylöihin, pizza- ja piirakkapohjiin, lettuihin, pannukakkuun, pullaan, pikkuleipiin ja kastikkeisiin. Speltillä leivottaessa taikina jätetään normaalia löysemmäksi – voit korvata mitkä tahansa muut jauhot joko osittain tai kokonaan.

Spelt Yeast Bread Flour is made from the flour layer between the outer crust and the core of the grain. It is suitable for many kinds of baking, such as bread, rolls, pizza and pie dough, crepes, pancake, buns, cookies and sauces. When baking with spelt, leave the dough looser than you normally would – you can substitute any flour with spelt, partly or wholly. Spelt is a tasty and highly nutritious indigenous grain.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg