Spelt täysjyvämanna / Spelt Whole Grain Semolina

1,80 

Spelt-täysjyvämanna on tehty kokonaisesta speltjyvästä. Keittoaika on lyhyt, vain 3 minuuttia. Spelt-täysjyvämannasta saat nopeasti maukkaan puuron tai vispipuuron.

Spelt Whole Grain Semolina is made from whole spelt grains. It takes only 3 minutes to cook. Use Spelt Whole Grain Semolina to quickly make tasty porridge or whipped porridge.

Tuotteet tilattavissa vain tilauskausien aikana ja noudettavissa ainoastaan noutopäivinä Tampereen yliopistolta

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Spelt-täysjyvämanna on tehty kokonaisesta speltjyvästä. Keittoaika on lyhyt, vain 3 minuuttia. Spelt-täysjyvämannasta saat nopeasti maukkaan puuron tai vispipuuron.

Lisäksi voit korvata täysjyvämannalla noin 20 – 40 % muista jauhoista, kun teet esimerkiksi pikkuleipiä, kakkuja, ohukaisia tai pullaa.
Sopii myös kalojen panerointiin, leivitykseen ja korppujauhoksi. Speltillä leivottaessa taikina jätetään normaalia löysemmäksi – voit korvata mitkä tahansa muut jauhot joko osittain tai kokonaan.

Use Spelt Whole Grain Semolina to quickly make tasty porridge or whipped porridge. You can also substitute 20-40% of any flour with Whole Grain Semolina when making cookies, cakes, crepes, buns, etc.  It’s good also for breading fish and as breadcrumbs. When baking with spelt, leave the dough looser than you normally would – you can substitute any flour with spelt, partly or wholly. Spelt is a tasty and highly nutritious indigenous grain. It is suitable for all kinds of baking and cooking.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg