Viljapihviaines / Veggie Patty Mix

1,95 

Viljapihviaines on valmis kuiva-aineseos, johon lisätään vettä ja paistetaan pihveiksi. Pussin koko 150 g, siitä saa noin 12 pihviä. Vegaaninen.

This veggie steak mix is a ready-to-use dry mix that can be easily turned into delicious vegan steaks, just add water and fry! One 150 gr package makes about 12 steaks. Vegan.

Tuotteet tilattavissa vain tilauskausien aikana ja noudettavissa ainoastaan noutopäivinä Tampereen yliopistolta

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pihvien lisukkeiksi sopivat esimerkiksi puolukkahillo, juusto- tai sienikastike, kasvissoseet ja salaatit. Viljapihvejä voi käyttää myös lämpimiin voileipiin ja kasvishampurilaisiin. Viljaa ja yrttejä sisältävä kasvispihvi sopii myös vegaaneille.

Ainekset: Luomuvehnähiutale, luomukaurahiutale, luomuspeltjauho, luomukauralese, luomucamelinasiemen, luomuvehnägluteen,luomusipuli, luomuvalkosipuli, merisuola (1,9%), luomupersilja, luomulipstikka, luomupurjosipuli

Ingredients: organic wheat flakes, organic oat flakes, organic spelt flour, organic oat bran, organic camelina seed, organic wheat gluten, organic onion, organic garlic, sea salt (1,9%), organic parsley, organic lovage, organic leek.

Vegan. Serve for example with lingonberry jam, mushroom sauce or salad. Perfect for veggie burgers!

 

Lisätiedot

Paino 0.150 kg