Viljapihviaines / Veggie Patty Mix

1,95 

Viljapihviaines on valmis kuiva-aineseos, johon lisätään vettä ja paistetaan pihveiksi. Pussin koko 150 g, siitä saa noin 12 pihviä. Vegaaninen.

This veggie steak mix is a ready-to-use dry mix that can be easily turned into delicious vegan steaks, just add water and fry! One 150 gr package makes about 12 steaks. Vegan.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pihvien lisukkeiksi sopivat esimerkiksi puolukkahillo, juusto- tai sienikastike, kasvissoseet ja salaatit. Viljapihvejä voi käyttää myös lämpimiin voileipiin ja kasvishampurilaisiin. Viljaa ja yrttejä sisältävä kasvispihvi sopii myös vegaaneille.

Ainekset: Luomuvehnähiutale, luomukaurahiutale, luomuspeltjauho, luomukauralese, luomucamelinasiemen, luomuvehnägluteen,luomusipuli, luomuvalkosipuli, merisuola (1,9%), luomupersilja, luomulipstikka, luomupurjosipuli

Ingredients: organic wheat flakes, organic oat flakes, organic spelt flour, organic oat bran, organic camelina seed, organic wheat gluten, organic onion, organic garlic, sea salt (1,9%), organic parsley, organic lovage, organic leek.

Vegan. Serve for example with lingonberry jam, mushroom sauce or salad. Perfect for veggie burgers!

 

Lisätiedot

Paino 0.150 kg