Kirjoitettu

Palautetta Tampiirille

Onko mielessäsi kommentteja tai kehittämisehdotuksia Tampiirille? Nyt voit jättää meille palautetta tällä lomakkeella. Palaute on arvokasta, sillä se auttaa meitä kehittämään Tampiirin toimintaa entistä paremmaksi. Palautteen voi halutessaan jättää nimettömänä. Linkki lomakkeeseen löytyy myös sivun alapalkista ja pudotusvalikosta kohdasta Tampiiri ry – > yhteystiedot ja palaute.

Palautetta voi aina lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen ruokapiiri@uta.fi, ja pikaista vastausta vaativissa kysymyksissä suosittelemmekin sähköpostiyhteyttä. Linkki löytyy myös sivun alalaidasta ja pudotusvalikosta kohdasta Tampiiri ry – > yhteystiedot ja palaute.

Kirjoitettu

Kutsu Tampiiri ry:n kevätkokoukseen

Tervetuloa Tampiiri ry:n kevätkokoukseen keskiviikkona 14.3.2018 klo 17:00.

Kokous pidetään Tamyn pienemmässä kokoushuoneessa (akvaario) osoitteessa Yliopistonkatu 60 A, 2. krs. Tila on esteetön.

Ilmoittautumiset tiistaihin 13.3. mennessä osoitteeseen ruokapiiri@uta.fi. Kokouksen esityslista ja vuoden 2017 toimintakertomus ja tilikertomus lähetetään ilmoittautuneille tutustuttavaksi ennen kokousta.

Tervetulleita ovat myös kaikki ruokapiirin toiminnasta kiinnostuneet, jotka eivät ole vielä liittyneet Tampiiri ry:n jäseniksi. Mahdollisissa äänestystilanteissa äänivalta on ainoastaan yhdistyksen jäsenillä. Jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä kokouksessa. Vuotuinen jäsenmaksu on 5 euroa.

Kirjoitettu

Reiluja uutuuksia ja saaristolaisleipää maaliskuun noutopäivään

Nyt Tampiirin verkkokaupasta voi tilata peräti kymmentä eri makua Reilun kaupan Mascao-luomusuklaata! Mascao-suklaat valmistetaan Sveitsissä, ja suklaaseen käytetty kaakao tulee Latinalaisesta Amerikasta ja ruokosokeri Filippiineiltä. Muita Reilun kaupan luomu-uutuuksia Tampereen kehitysmaakaupalta ovat basmatiriisi, kookosöljy, chili-suklaa rooibos ja maustamattomat cashewpähkinät.

Rekolan leipomon uutuutena saaristolaisleipä.

Maaliskuun tilauskausi on avoinna sunnuntaihin 4.3. klo 24 asti.

Kirjoitettu

Luomutaimien tilauskausi avoinna

Kolin luomutilan taimet ovat täällä taas! Tilaus tehdään alla olevalla lomakkeella. Taimilistat hintoineen löytyvät tilauslomakkeelta.
Tilauskausi on käynnissä sunnuntaihin 25.2.2018 saakka. Taimien nouto ja maksu toukokuun noutopäivässä 8.5. kello 11:00-17:00.
Tilauslomakkeelle pääsee tästä:

https://goo.gl/forms/ig5YYW1tpihBRrzs1

Tilaus on sitova, eli laita jo nyt kalenteriin merkintä toukokuun noutopäivän kohdalle. Nuotopäivään kannattaa taimien kuljetusta varten varautua esimerkiksi omalla kassilla tai pahvilaatikolla.

Kirjoitettu

Rekolan leipää myynnissä Tampiirin nettikaupassa

Monien tilaajien odotus palkitaan viimein!

Nyt voit tilata supersuosittua Rekolan leipää suoraan Tampiirin nettikaupasta.
Leivät on valmistettu Rekolan omista biodynaamisista jauhoista Kangasalla. Vaihtoehtoina on kolme eri makua:

* karpalo-pähkinäleipä
* ruislimppu
* spelttileipä

Leipien tilaaminen onnistuu näppärästi verkkokaupan kategoriasta ”Leivät ja näkkärit”. Tilaa nyt ja nouda helmikuun noutopäivässä 13.2.2018!


P.S. Herkullista uutta vuotta! Kuluvan vuoden Satokausikalentereita (2018) on verkkokaupassa jäljellä enää muutama. Viimeiset kappaleet myydään nyt puoleen hintaan (-50%) joten kannattaa toimia nopeasti. Kalenterin löydät kategoriasta ”Muut tuotteet” (ovh 14,20€.)

 

Nyt voit seurata Tampiirin viimeisimpiä uutisia ja tapahtumia myös Facebookissa ja Instagramissa: @tampiiri, facebook.com/tampiiri
Kirjoitettu

Tampiirin syyskokous ke 22.11.2017 klo 17

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11. klo 17:00 Tamyn kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 60 A, 2 krs., esteetön tila).

Syyskokouksessa käsitellään mm. vuoden 2018 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio, päätetään jäsenmaksusta ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2018.

Mukaan kaivataan nyt kipeästi uusia aktiiveja, jotta ruokapiiritoiminta voi jatkua. Jo pienellä panoksella voit olla iso apu yhdistyksen toiminnalle. Aktiivina toimiminen ei edellytä Tampereen yliopiston opiskelijastatusta.

Kokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita niin yhdistyksen olemassa olevat jäsenet kuin kaikki uudet Tampiirin toiminnasta kiinnostuneetkin. Jäseniä kannustetaan tulemaan paikalle, vaikka pesti hallituksessa ei kiinnostaisikaan. Kokouksessa on tarjolla maukkaita luomuherkkuja.

Tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittauduthan maanantaihin 20.11. mennessä osoitteeseen ruokapiiri@uta.fi. Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävät materiaalit lähetetään ilmoittautuneille etukäteen tutustuttavaksi sähköpostilla.

Tervetuloa!

Kirjoitettu

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja taloudesta

Muutamat yhdistyksen jäsenet ovat noutopäivissä kyselleet, mihin jäsen- ja tilausmaksuista kertyviä rahoja käytetään. Toiminnan on tarkoitus olla läpinäkyvää, ja nettisivuille on nyt lisätty uusi Lisätietoja yhdistyksestä -osio, jossa valotetaan yhdistyksen toimintaa ja kulurakennetta.

Vuoden 2016 tuotot ja kulut on esitetty havainnollistavalla piirakkakuvaajalla yhdistyksen tilikertomuksen pohjalta. Vuoden 2017 erittely lisätään sivuille alkuvuodesta 2018, tilinpäätöksen valmistuttua.

Yhdistyksen talousarvioon, toimintasuunnitelmaan sekä tili- ja toimintakertomuksiin pääsee tutustumaan tarkemmin yhdistyksen kokouksissa tai pyytämällä kyseisiä dokumentteja luettavaksi yhdistyksen hallitukselta.

Kirjoitettu

Sieniretki Niihamaan to 14.9.

Haluatko oppia tuntemaan paremmin ruokasieniä? Kiinnostaako ilmainen ruoka ja metsässä samoilu? Lähde mukaan Tampiirin sieniretkelle Niihaman metsämaisemiin torstaina 14.9.

Ota retkelle mukaan sään mukaiset vaatteet sekä kori ja pieni veitsi sienten keräämiseen. Myös pullasudista on hyötyä sienten putsaamisessa. Oppaana toimii keruutuotetarkastaja Venla Törmä.

Tampiiri ry:n jäsenille retki on maksuton, muille 5 euroa. Lähtö Alasjärven uimarannan parkkipaikalta klo 16. Paikalle pääsee kätevästi bussilla tai pyörällä.

Ilmoittautumiset viimeistään ti 12.9. Osallistujamäärä max. 15 hlö.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: ruokapiiri@uta.fi