Kirjoitettu

Vierailu Sarkalan tilalle ti 17.9.

Tule tutustumaan Tampiirin luomukananmunien tuottajiin.

Vierailemme Sarkalan tilalla Sahalahdessa ensi tiistaina 17.9. Paikan päällä tuottajat kertovat tilan toiminnasta ja historiasta, ja pääsemme näkemään konkreettisesti, mistä ruokapiirin luomumunat ovat peräisin. Sarkalasta tulee myös piirin kautta silloin tälöin tilattavissa oleva luomunaudanliha, joten lehmien elintiloihin pääsemme kurkkaamaan myös.

Paikka: Sarkalan tila Sahalahden Tursolassa Tursolantie 194, 36430 Sahalahti. 40km yliopistolta.

Lähtö Yliopiston Päätalon edestä tiistaina 17.9. klo 16.30 (tule paikalle ennen kuin autot starttaavat).

Vierailun kesto on n. 1,5-2 tuntia, joten takaisin yliopistolla ollaan viimeistään klo 20.

Retki on Tampiirin jäsenille maksuton, muille 5e (tällä samaisella summalla voit halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi). Jäsenet ovat ilmoittaumisessa etusijalla. Tosin autolliset kiilaavat kaikkien ohi.

Mukaan mahtuvien ihmisten määrä on suoraan riippuvainen käytössä olevien autojen määrästä. Ilmoitathan siis, jos sinulla on auto käytössäsi, ja montako henkeä siihen lisäksesi mahtuu. Bensat korvataan. Vaikka sinulla ei olisi omaa autoa, voit ilmoittautua innokkaaksi kuskiksi.

Lisätietoa Sarkalan tilasta: http://kangasalanlahiruoka.fi/sarkalan-tila/

Ilmoittaudu ma 16.9. klo 16 mennessä osoitteeseen ruokapiiri@uta.fi.

Kerro ilmoittautuessasi, oletko Tampiirin jäsen (=jäsenmaksu 2019 maksettu) ja onko sinulla käytössäsi auto.

Pyrimme vastaamaan ilmoittautumisiin sitä mukaa kun niitä tulee ja vierailun mahdollistavia autoja löytyy, mutta varmistus lopullisesta tilanteesta tulee ilmoittautuneille viimeistään maanantai-iltana 16.9.